Hogyan kell húst sütni lábosban?
Ma ebédre felső csirkecombfilét akarok sütni. Viszont én diétázok, de a férjemnek rendesen akarom fűszerezni, ezért most a sütő nem játszik. És nem akarok külön magamnak párolni, neki meg sütőben, szóval azt találtam ki, hogy amolyan frissen sültnek csinálnám.
De így még sosem csináltam.
Hogyan kell? Kevés olaj, vagy sok? Kis lángon, vagy nagy lángon? Mennyi idő alatt készül el? Mire figyeljek?
Minden segítséget előre is köszönök.
A natúr megsütött csirkemellet vedd ki magadnak, a férjedét meg kend be egy mézes-chilis fűszerrel, és piríts rá 1-1 percet. Kész.
#34: Melyik válaszban van leírva, ahol nem szeletelik vékonyra, nem darabolják fel, és konkrétan le van írva, hogy mennyi olajon, meddig süssem? Van, aki azt mondja, egyem párolva. Van, aki pirítja, és utána mondja, hogy pároljam, max félóra, még ez tűnik a leghasználhatóbbnak, de erre meg azt írta valaki, hogy túl sok a félóra.
Engem semmi más nem érdekel: a csirkemellfilét darabolás nélkül mennyi olajba tegyem, pároljam, vagy ne? Ha igen, előtte pirítsam, vagy csak a végén?
Mennyi ideig süssem?
Csak ennyi lett volna a kérdés, nem több.
33
Már régen megkaptad a választ..Viszont az ebédidőt azt lekésted.
#33: Kinek mi az ebédidő. Vasárnap rendszerint 8 után kelünk, ma is 10-kor reggeliztünk. Mindig 2-3 körül ebédelünk. De volt már, hogy csak négykor.
Most is már csak a húst kell megsütnöm, és még csak egy óra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!