Ételek, italok - Gyakori kérdések
Cseresznye lekvár készítésekor szoktatok belefőzni szalicilt, vagy utána tesztek hozzá tartósítót, és mit?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Milyen grillezős kaját ismersz? Még nem próbáltam ki, most fogom majd kipróbálni az új grillsütőt..
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Milyen hideg (en ehető) levest tudtok a gyümölcslevesen kívül? Ebben a melegben hideg levest szeretnék készíteni, de már a gyümilevest unom.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Csersznye vagy meggy befőttet, lekvárt elkészítésekor lehet- e eperfa gyümölcsével párosítani? Illetve csinált már valaki ilyet?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Milyen módszereket tudok hal párolására, ami fogyókúrára alkalmas, tehát nem túl hízlaló?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Mitől lesz a bolti kalács olyan foszlós? Az enyém sokkal tömörebb nameg a teteje sem olyan. Szép barna, mégsem kemény. (mármint a bolti)
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!