Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsós szeletet szeretnék...

Lecsós szeletet szeretnék készíteni. Ha friss zöldségekből csinálom a lecsót, beletehetem mellé a húst, hogy együtt főjjenek? Lesz elég ideje megpuhulni?

Figyelt kérdés
Lecsót számtalanszor főztem már,de hússal most először.Pulykamellből jó lesz?Sajnos kóstolni nem tudom,vegetáriánus vagyok.
2009. aug. 5. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen,a pulykahús szeletbe hamar megfő a zöldségekkel együtt.A paprikát tedd csak kicsit később bele.
2009. aug. 5. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Kostolás helyett egy hústüvel szurg meg a húsdarabot és ha a saját súlyától lecsuszik, akkor puha.
2009. aug. 5. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek!!!!!
2009. aug. 5. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy készítem el, hogy a hússzeleteket kicsit kikloffolom, nagyon picit sózom, borsozom mindkét oldalát, majd serpenyőben kicsi olajban átpirítom fehéredésig. Kiszedem, a zsiradékban megpiritok jó nagy fej vöröshagymát, visszarakom a húst, rakok bele pici pirospaprikát, majorannát, belerakom a feldarabolt paradicsomot, pici sót, borsot és együtt dinsztelem, amig a paradicsom levet enged. Öntök alá vizet, nem kell sok, mert a paradicsom eleve levet engedett és félpuhára párolom. Akkor rakom bele a paprika karikákat és együtt puhára főzöm. Nálunk galuskával megy a legjobban.
2009. aug. 5. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2009. aug. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!