Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek hogy sütéskor...

Mit tegyek hogy sütéskor megszikkadjon a tojáshab teteje ropogósra?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem szabad kivenni a sütőből rögtön, ha úgy látod, hogy készen van, hanem résnyire hagyd nyitva a sütőajtót, amíg ki nem hül a sütő, eközben szárad a tojáshab teteje, és nem fog összeesni.

Egyébként habcsókról van szó vagy sütiről, aminek a tetején van a hab?



maszatka

2009. aug. 5. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
A hab rákóczi túrósra lenne és én is ugyanígy csináltam de nem lett ropogós lehet a sütővel van a gond?vagy tegyek vmit a tetejére hogy biztos jó legyen?
2009. aug. 6. 18:01
 3/3 anonim válasza:

A fő lényeg,hogy tojásfehérenként legalább 3dkg kristálycukor,-azzal felverni a habot,és csak szárítani,-egy gyufaszállal kitámasztott sütőajtónál...cca.30'-ig!

Nyugodtan le lehet ellenőrizni,ha kopog a teteje akkor jó,de nem célszerű kivenni,csak elzárni a tüzet,mert megrepedezik!!!

2009. aug. 20. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!