Mit tegyek hogy sütéskor megszikkadjon a tojáshab teteje ropogósra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 22:29
1/3 anonim válasza:
Nem szabad kivenni a sütőből rögtön, ha úgy látod, hogy készen van, hanem résnyire hagyd nyitva a sütőajtót, amíg ki nem hül a sütő, eközben szárad a tojáshab teteje, és nem fog összeesni.
Egyébként habcsókról van szó vagy sütiről, aminek a tetején van a hab?
maszatka
2/3 A kérdező kommentje:
A hab rákóczi túrósra lenne és én is ugyanígy csináltam de nem lett ropogós lehet a sütővel van a gond?vagy tegyek vmit a tetejére hogy biztos jó legyen?
2009. aug. 6. 18:01
3/3 anonim válasza:
A fő lényeg,hogy tojásfehérenként legalább 3dkg kristálycukor,-azzal felverni a habot,és csak szárítani,-egy gyufaszállal kitámasztott sütőajtónál...cca.30'-ig!
Nyugodtan le lehet ellenőrizni,ha kopog a teteje akkor jó,de nem célszerű kivenni,csak elzárni a tüzet,mert megrepedezik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!