Hogy lehet sütőzacskóban ropogósra sütni a csirkecombot?
Figyelt kérdés
Egy kérdésnél többen írják, hogy nekik ropogósra sül a csirke bőre
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__44..
Nekem sose lesz ropogós. Egy kg csirkéből kb. 1,5 dl szaft keletkezik, és a párától puha marad a bőre (mint a reklámban is).
Mit nem csinálok jól? Jobban szeretem a ropogós bőrt.
2009. okt. 27. 10:50
1/3 anonim válasza:
A sütőzacskót a sütés vége előtt fél órával fel kell vágni a tetején. (Ha jól csinálod nem fog kifolyni belőle a szaft.) Így elfő a leve, kicsit besűrűsödik a szaft, a teteje pedig igazán finom ropogósra sül.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kipróbálom így.
2009. okt. 29. 10:09
3/3 anonim válasza:
Kipróbáltad már hogy ha leveszed a zacskót akkor ropogós lesz-e?én ma akarom először kiprobálni és érdekelne hogy ropi lette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!