Ha sütőzacskóban sütök csirkecombot, akkor is ropogós lesz, ha nem nyitom fel a zacsit 5-10 perccel a sütés vége előtt, vagy anélkül nem lesz olyan? A ropogós és a pirult ez esetben ugyanazt jelenti?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 08:59
1/3 anonim válasza:
Azért kell felnyitni, hogy megsüljön a hús egy kicsit, mert a zacskóban csak "párolódik"
2/3 anonim válasza:
Én nem szoktam felnyitni, sütés előtt megszűrkálom a zacsit, így a felesleges gőz elpárolog, és a csirke ropogós lesz.
3/3 doboszoli válasza:
Sütés előtt vagy megszurkálod, vagy fél búzaszemnyi lyukat vágsz a két sarkán, más teendőd nincs.
Aki kitalálta a sütőzacskót, tisztelem az eszét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!