Vajon a Pr*ncess pékségekben az az édes, átlátszó cukormáz, ami minden péksütijükön van, sütés után kerül a sütikre?
Figyelt kérdés
Sütnék kakaós csigát itthon leveles tésztából, de hogyan kell "megmázazni" a tetejét? Nem arra cukormázra gondolok, ami pl a puncstortán is lenni szkott, hanem ez ilyen átlátszó, fényes, kissé ragacsos izé. Hogy készülhet?2011. okt. 8. 13:50
2/10 anonim válasza:
Szerintem még melegen lekenik cukros vízzel a péksütiket.
3/10 anonim válasza:
cukros vizzel lekenik sütés után
4/10 anonim válasza:
cukros, tojásfehérjés tejjel sütőecsettel kend meg a tetejét akkor, amikor már félig megsült!
5/10 anonim válasza:
Itt egy recept, azt írja, hogy a karamellszósztól lesz ragacsos. (ezt én is ki fogom próbálni)
6/10 anonim válasza:
kis citrom aromát tegyél cukorba
7/10 A kérdező kommentje:
na most ember legyek a talpamon, ha ezt eldöntöm :O)
köszi!
2011. okt. 8. 14:19
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
14.19
Csak a ragacs miatt írtam ezt, mert ezektől amiket mi írtunk nem lesz olyan cukros-ragacsos, mint a bolti. A sütődéknek van erre valami trükkjük, és ez a karamellszósz tűnik nekem olyannak, hogy ezzel talán sikerül azt az állagot elérni, de ki fogom próbálni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!