Hogy lehet egész harcsát /kb 1,5kilós / ropogósra sütni úgy, hogy ne essen szét mikor kiszedem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:27
1/2 anonim válasza:
a harcsa eleve puha húsú hal, nem arra való, h ropogósra süsd:S inkább halászlébe való!
2/2 anonim válasza:
De igenis lehet jól megsütni!Alufóliába kell tekerni és úgy sütni...én sütőbe szoktam...majd felnyitom a csomagolást és úgy sütöm pirosra...így egyben marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!