Sütőzacskóban szeretném a csirkecombokat megsütni, de a zacskóba ropogósra tud sülni a bőre? Én így szeretem.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 14:23
1/4 anonim válasza:
Én Maggi poros sütőzacsis csirkecombos receptet csináltam, és nagyon finom ropogós lett a bőre
2/4 anonim válasza:
Sokszor sütöttem már sütőzacskóba csirkecombot, van amikor csak ételizesitővel és majorannával szórtam meg.
Nagyon finom ropogósra sült a bőre.
Jó étvágyat hozzá!
3/4 anonim válasza:
Ezt nem értem. Én 5-6-szor sütöttem maggi sütőzacskós csirkét, de soha nem lett ropogós a bőre, pedig pontosan betartom az utasításokat, és az előírt ideig sütöm. Akkor nekem miért nem ropogós a bőre? Mit kell máshogy csinálni?
4/4 anonim válasza:
Én sima sütőzacskóba ami egy csomagba kb. 5 vagy 8 db van méretétől függöen olyanban sütöttem és ropogós volt a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!