Pecsenye nyúlcombot szeretnék sütőzacskóban készíteni a lehető legegyszerűbben.450 gramm az adag. Milyen hőfokon és hány percig süssem?
És hogy fűszerezzem, elég lesz rá a grillfűszer-keverék és a fokhagymapor?
(Mindenképp diétásan szeretném, és ha nem muszáj, nem akarok kb. 5-10 percnél többet pepecselni az előkészületekkel, konyhai teendők terén nagyjából ennyi idő után fogynak ki a türelemkészleteim.)
A sütőzacsira kell majd vágnod egy kis lyukat, ahol a felesleges gőz ki tud menni.
Én kb 180-200 fokon sütném...hogy meddig, az a hústól függ. Amikor már illata van, levenném 160 fokra.
A sütés vége felé biztos kivágnám, és késsel megnézném, hogy puhára sült-e. Úgy gondolom 1 óra kell majd neki.
Köszönöm a válaszokat!
Első: mindig szúrok lyukakat a zacskóra, bár nem sokat, hogy párolódjon kicsit, úgy teltebb (csirkét gyakran sütök sütőzacsiban, de nyúllal ez lesz az első).
Második: nincs jénaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!