Ételek, italok - Gyakori kérdések
Lesz-e valami baj, ha a zománcos fehér lábosomat, amit megfogott a halászlé paprikája, Domestossal mostam el először?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
GYORSAAAN! Mért sül meg a hús az olajban hamarabb, mint ahogy ugyan ez a hús megpárolódna vízben?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Mi a titka annak hogy ne lepjèk el bogarak a cukrot, lisztet? Vettem elore pàr 10 kg-val, de jo lenne ha nem "romlana"meg.
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!