Hejaban fott krumplit hany percig kell fozni hogy ne fozzem szet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 21:12
1/6 anonim válasza:
Én kb. 20 perc után szoktam először megnézni. egy villát döfök bele, ha nem jó, akkor hagyom még, de néha ellenőrzöm...
2/6 intrepid válasza:
Én a pirosat, barnát, forrástól mért 30 percig szoktam főzni, azonkívül megbököm késsel, és jó szokott lenni. A sárgahélyúnak nem kell ennyi, de olyat még nem főztem.
3/6 A kérdező kommentje:
koszonom :) remelem most nem fozom szet D
2012. okt. 2. 21:55
4/6 anonim válasza:
A sárgahéJúnak valóban kevesebb idő kell.a víz újraforrásától kb 15 perc.
5/6 anonim válasza:
nekem a sárga nem igazán izlik főzve, az inkább sütni való.
amúgy villával beleszúrsz, és látni fogod.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. nekem pirosam volt de nem voltak nagyok szoval 20 percig foztem es tokeletes lett :) brassoit csinaltam amugy szoval fontos volt hogy sutes elott ne fozzem szet a krumplit :D de nagyon jol sikerult :))
2012. okt. 4. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!