Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok a krumplit a...

Hogy csináljátok a krumplit a krumplis tésztához héjában vagy mint a paprikáskrumplit?

Figyelt kérdés
pl: [link]
2011. máj. 13. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én pontosan úgy, ahogyan a receptedben van. Héjában. Így nekünk jobban ízlik. A paprikáskrumplis, az más ízvilág.Az kicsit pörköltes.
2011. máj. 13. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is így készítem,héjában főzőm a krumplit.

Viszont egyik kolléganőm meg úgy,hogy csinál egy paprikás krumplit,és abba teszi a tésztát.Kóstoltam,nekem így nem ízlik,olyan folyós,inkább főzelék állagú a krumplis tésztája,és ízre sem az igaz nekem.

2011. máj. 13. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor így csinálom, de 500g tésztához mennyi krumpi kell?
2011. máj. 13. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukám úgy csinálja, ahogy a receptben van. Én nem kifejezetten krumplis tésztát, hanem slambucszerűen csinálom. Paprikás krumpli alappal, több vízben, és abban főzöm a tésztát is. Szerintünk így finomabb.
2011. máj. 13. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is paprikás krumpliként főzöm, a krumplit apró kockára vágva. Összekeverem a kifőtt tésztával.
2011. máj. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!