Hogy csinálod a rakott krumplit? Először megfőzöd héjában a krumplit és pucolás után karikázod vagy nyersen felkarikázod szeletelővel vékony karikákra?
Figyelt kérdés
A párom nagyszülei reszelték, mi mindig főzzük karikázás előtt. Nekem fura volt z ő elkészítési módjuk.2010. okt. 25. 12:54
1/7 anonim válasza:
én héjában megfőzöm és utána karikázom.
2/7 anonim válasza:
én meghámozom, és az egész szemeket főzöm, majd ha kihűlt karikázom. De szoktam a rétegek közé apró kockára vágott, és megpirított pulykamellet szórni, majd ha teli rakosgattam a tepsit a tejfölt tejszínnel összekeverve, delikát,bors, is megy bele nyakon öntöm az egészet, és a tetejét sok-sok reszelt sajttal megszórom. Ez a full rakott krumpli, próbáld ki egyszer nagyon finom!
3/7 anonim válasza:
Héjában megfőzöm, utána megpucolom és felkarikázom.
4/7 anonim válasza:
Héjában megfőzöd, karikázod.
Én is hallottam, hogy van, aki reszeli.
5/7 anonim válasza:
Héjában megfőzőm,és utána karikázom..Annyiban módosult csak a rakott krumplim,hogy a tejfölre reszelt sajtot teszek.Isteni finom így..
6/7 anonim válasza:
héjában főzöm, utána karikázom én is.
7/7 A kérdező kommentje:
igen, én is reszelek sajtot a tetejére ;-)
2010. okt. 25. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!