A linzer tésztát milyen vastagra kell kinyujtani? Nekem vagy vékony vagy nagyon vastag lessz.
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 14:01
1/3 anonim válasza:
én jó vékonyra szoktam, majdnem mint a papír, nagyon rövid ideig sütöm, gyorsan összeragasztom és már megy is dobozba, ott puhul :)
2/3 anonim válasza:
Kedvemtől függ. Az esetek többségében kb fél centisre, vagy kicsit vékonyabbra nyújtom ki.
3/3 anonim válasza:
Attól függ.
Ha van a tésztában sütőpor, akkor vékonyabbra, mert az felfújja.
Ha nincs, akkor én pl. olyan ceruzavastagságúra szoktam, mert én nem szeretem, ha nagyon vékony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!