Miért nem tudom kinyújtani a fondant-ot?
Figyelt kérdés
Gyurma jellegűnek kéne lennie.De nekem nem lett ilyen és nem is tudom kinyújtani.Mit rontottam el?2011. aug. 17. 13:27
1/1 anonim válasza:
Én ugyan cukrász voltam, de a fondantot géppel csináltuk, mindig olvasztottuk és bevontuk vele a mignonokat. Állítólag, ha kézzel csinálod, akkor jó sokszor át kell forgatni, mert sok levegő kell bele.
Lehet, hogy ez volt kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!