Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fondant, ill. marcipán alá...

Fondant, ill. marcipán alá nutella?

Figyelt kérdés
Marcipán vagy fondant bevonatos tortát kenhetek nutellával? Az tapasztja? Vagy maradjak a hagyományos vajkrémnél?
2011. okt. 3. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, h működik e egyáltalán, de nem lesz az baromi tömény édes?
2011. okt. 3. 18:40
 2/7 A kérdező kommentje:
de, remélem <3 :D
2011. okt. 3. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt hogy érted? hogy nutellával kennéd körbe a tortát és arra burkolnád be a marcipánt? csak mert nemtudom mivel akarod beburkolni de ha fondánnal (ami a cukormáz ami a mignonon is van), vagy PSz masszával (ami hófehér és a marcipán olcsóbb utánzata) vagy tényleg rendes marcipánnal ami kicsit zöld színű akkor....ettől függ. De ha szépet akarsz akkor maradj a vajkrémnél mert át fog ütni, de ha nem lényeg, hogy néz ki csak nagyon édes legyen kakor körbekenheted azzal is.

21/L (cukrász)

2011. okt. 3. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, rákenném a tortára kívülről, és arra a marcipánt. Átütne? :O Na erre nem gondoltam még... Marcipánmasszát vettem. Kinyújtom (mint a tésztát, csak liszt helyett porcukorral), és rárakom. Fehér színe van, nem zöldes.
2011. okt. 3. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor az PSZ massza. eléggé édes íze van. DE mnodom ezt te döntsd el, ha nem zavar, hogy átüt akkro nyugodtan.
2011. okt. 4. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, felét nutellásra, felét vajkrémesre. Szépek lettek, nagyon picit sötétebb csak a nutellás, de díszítettem, úgyhogy szinte fel sem tűnik a különbség :))

Köszönöm a segítséget :)

2011. okt. 4. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen!!!
2011. okt. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!