Fondant vagy marcipán? Először csinálom, melyik könnyebb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 21:37
1/12 anonim válasza:
A fondant meg kell melegíteni kézmelegre,és ha túl sűrű vízzel hígítani.A marcipánt csak át kell gyúrni,és lisztezett felületen kinyújtani.Szerintem a marcipán könnyebb!
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors választ!
2010. ápr. 22. 21:46
3/12 anonim válasza:
Fondant csak gyakorlott valaki tud készíteni.Marcipánhoz nem kell gyakorlat.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi, mindenképpen marcipán :D
2010. ápr. 22. 21:52
5/12 anonim válasza:
A marcipán könnyebb,de nehogy lisztezett deszkán nyújtsd,porcukros deszkán szokták.
6/12 anonim válasza:
Porcukorral tanítják,de egy normális cukrász se így használja,mindenki lisztezi.A tanárunk azt mondta elméletben porcukorral kell,de lisztel csináljátok!
Te is cukrász vagy,vagy csak okoska törp?
7/12 anonim válasza:
Ja,és márványlapon szokták nyújtani,nem deszkán,okoska!
8/12 anonim válasza:
És otthon honnan vesz márványlapot...
9/12 anonim válasza:
Szóval nem cukrász vagy,csak egy kókler.Gyakran dolgozol marcipánnal?Én igen!
Te elméletet írtál,erre én is,és ez nem tetszik.
Bár porcukrot könnyebb szerezni,mint márványlapot,de EGYIK SEM KELL a marcipán nyújtásához!
10/12 anonim válasza:
A marcipánt a legkönnyebben két folpack között lehet kinyújtani.Ez minden háztartásban van.És jobb is,mintha liszteznéd vagy cukroznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!