Forgácsos, esik szét a gyúrt lapom a Kati tésztának. Mindent ponosan a recept szerint csináltam és mégsem tudom kinyújtani. Mivel tudnám a tészta állagát helyrehozni, mit csináljak, hogy nyújtható legyen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 14:35
1/2 anonim válasza:
Nem tudo milyen arányt ír a re recepted, de szerintem próbáld ki a következővel: 30 dkg liszt, 20 dkg zsiradék (olaj nem lehet), 10 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, sütőpor
Én arra tippelek hogy a tiédben kevés a zsiradék, pótold ki annyival hogy nyújtható állagú legyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldottam úgy, hogy tettem még hozzá tejet. Így jobb lett, sőt szerintem túl sok volt a zsiradék.
Amúgy nagyon finom lett, jól sikerült végül is!!
2010. dec. 23. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!