Barátfülét csinálok egy recept alapján és kemény a tészta főzés után. Valamit elrontottam?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:13
1/15 anonim válasza:
mennyi krumplit és mennyi lisztet raktál??
2/15 A kérdező kommentje:
krumlip nem írt a picsuba csináltam volna gombócot :(
2011. júl. 26. 12:21
4/15 anonim válasza:
semmi krumpli??
na a gombócba is kell mielőtt még abba sem raksz,meg a bucinudliba is
és ugy szoktam hogy felteszel x krumplit megfőzöm összenyomom kihűtöm mert akkor nem kezd hamar ragadni és akkor annyi lisztet aminnyit felvesz + 1-2 tojás só zsír
5/15 A kérdező kommentje:
a gombóc az isteni puha és finom szokott lenni de barátfülét most csináltam elsőre de utoljára is.Köszi a választ egy
2011. júl. 26. 12:26
6/15 anonim válasza:
a mennyiségből véve a kedves nagyi elírta a zsírt mert oda kellett volna a krumpli zsírból elég 2-3 evőkanál én élesztőt sem tennék.
sajna.
és ha jó sokáig főznéd??
7/15 A kérdező kommentje:
Azt tettem de kifőtt a lekvár :D inkább csinálok gombócot.köszi
2011. júl. 26. 12:28
9/15 anonim válasza:
Ez a recept azt írja, hogy sütni kell, nem főzni:)))
na ezzel jól megjártad.
10/15 A kérdező kommentje:
Na oda se neki fől a krumpli a másik adagnak. :D
2011. júl. 26. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!