Krumplit egyben, ha héj nélkül főzőm meg, akkor ugyanúgy fel tudom dolgozni, mint ha héjában főzném?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 12:20
2/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a választ. Csak azért, mert egyben megfőzöm, és úgy akarom majd felkockázni.Persze megvárom, hogy hűljön ki.
2011. jún. 10. 12:31
3/8 anonim válasza:
ha elfogadsz egy tanácsot akkor először pucold meg és kockázd fel és úgy főzd meg. sokkal könnyebb és jobb is! tapasztalatból mondom ugyanis szakácsnak tanulok és szeretek is főzni sőt imádok. én már mindenhogyan próbáltam de szerintem úgy jobb ha nem héjában főződ. de ez csak egy tanács ahogy gondolod úgy csináld.
4/8 A kérdező kommentje:
Ohhh..Gondoltam erre én is..De már fő, egyben..De megfogadom!!
2011. jún. 10. 12:35
5/8 anonim válasza:
oké egyébként bármilyen ilyen kérdés esetén nyugodtan írd és válaszolok. de privátban írj mert itt ritkán nézem vissza. az emailt pedig mindennap akár 5-ször nézem
6/8 A kérdező kommentje:
Ok.köszi, ezt is megjegyeztem!!!
2011. jún. 10. 12:47
7/8 anonim válasza:
Én sosem főzöm héjában a krumplit. gyorsabb, egyszerűbb meghámozni, és feldarabolva megfőzni. Ha egy babérlevelet dobsz a főzőlébe, még egy kis "íze" is lesz, ami előnyére szolgál...kivétel, ha nem gombócnak tetted oda.
:)
8/8 anonim válasza:
Próbáljátok ki!
Meghámozva, feldarabolva, pároló-edényben feltéve kb. 6 perc alatt megpuhul, és szinte semmi vizet nem szívott magába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!