Kétszer kell bepanírozni?
Figyelt kérdés
Rántott sajtot szeretnék készíteni.De sajtra szeretnék szalonnát is tenni.Szerintetek panírozzam kétszer vagy elég egyszer?2012. okt. 2. 17:11
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen sajt, ha trappistából csinálom 2* szoktam, bár így is elég vastag a panir és néhol kifolyik.
Próbáltam 3* de az nagyon gáz, ehetetlen vastag lesz a panír.
Nekem ha egyszer csinálom kifolyik tuti és beleég az olajba a sajt. csinálj egy fél sajtot egy panírral és próbáld ki.
3/6 anonim válasza:
2szer és hirtelen süsd forró olajban
4/6 anonim válasza:
kétszer panírozd. ha fél órára sütés előtt beteszed a fagyóba, akkor biztos nem folyik ki a sajt.lehet kapni kész panírozott sajtot is, tehát működik. forró legyen a zsiradék, de gyorsan kell forgatni, hogy nem égjen meg a panír.
szalonnával nem tudom működne-e, lehet, hogy az rágós maradna, és amikor felvágod, kinyomnád belőle a szuszt:)
én a tojásba tennék apróra vágott bacont, vagy sonkát. csak tipp:)
5/6 bumbi02 válasza:
Ha szalonnával szeretnéd, szerintem a legegyszerűbb ha reszelt sajttal, kis vajjal (akár kihagyható), a pirított szalonnakockákat összegyúrod , és abból golyókat csinálsz, kétszer panírozod őket:) Így biztos nem lesz rágós a szalonnakocka, és lehet variálni mással is. (csípős paprika, kicsi reszelt alma, szerecsendió stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!