Tatár beestekhez a marha melyik része legjobb? Kétszer kell e húst daráltani?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 14:37
1/3 anonim válasza:
Bélszin. Ajánlatos kétszer, hogy minél simább legyen.
2/3 anonim válasza:
a bélszín az igazi, de már horror ára van (8-10 ezer egy kiló). én megszegem a szabályt és fehér, vagy feketepecsenyéből csinálom, igaz én magam darálom át háromszor.
rendkívül finom krémes az állaga, egyszerűen imádjuk.
3/3 doboszoli válasza:
Ahogy az előző írta, anyagi megfontolásból én is ezeket a comb alkatrészeket használom. Kis lyukú rostélyon is ildomos 3X átdarálni. Boltban ne daráltasd, mert, ha előtte sertés volt a darálóban, érdekes mutatványokra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!