Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kétszer kell-e dagasztani a...

Kétszer kell-e dagasztani a kenyeret? Miután megkelt, ismét?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy kell! Ha megkelt ki akarod belőle a gázt dögönyözni? Sütni kell!
2011. júl. 19. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Kac, kac, elkéstél! Már újradagasztottam. Megkelt ismét. Kétszer akkora lett, mint egy dagasztással. Ez gáz?!
2011. júl. 19. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen este egyszer bedagasztották,reggel pedig újra. A kelt kalács is finomabb,ha kétszer dagasztod és keleszted.
2011. júl. 19. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, valami ilyesmi rémlett.

Remek receptem van, korpás lisztből és magokkal Leszoktam a kenyérsütő gépről, mert a teljes kiőrlésű lisztből olyan kenyereket sütött, hogy könnyen összetéveszthető volt a betontéglával. Amióta sütőben sütök, kézi mixerrel dagasztok, pompás kenyereim vannak. Rémlett, hogy kétszer dagasztják a kalácsot. A kenyérnél is bejött.

2011. júl. 20. 09:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!