Hiába panírozom kétszer a sajtot nagyon gyorsan kifolyik mikor sütöm, nektek nem? Ti hogy csináljátok, hogy jó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:30
1/16 anonim válasza:
nem.
semmi különös, liszt tojás, zsemlemorzsa, tojás zsemlemostzsa, jól rányomkodom és kész. Nem lehet, hogy nem elég forró olajban sütöd?
2/16 anonim válasza:
Nagyon-nagyon forró olajban sütöm.
4/16 A kérdező kommentje:
Elég forró volt mert előtte sütöttem cukkinit,tököt,gombát,krumplit és a sajtot utoljára,szóval bőven forró volt és szinte rögtön kisült a duplapanírból.
2010. jún. 24. 21:42
5/16 anonim válasza:
Mivel raktad bele,forgattad? Mert anyósom persze villával, és felsérti a panírt és kifolyik belőle...
6/16 A kérdező kommentje:
A két kezemmel:) és a forgatásig el se jutottam már kifolyt. Gyorsan kikaptam (kiszedőkanállal) ,hogy mentsem a menthetőt alig sült panírral,de így is félig üres falatok lettek.
2010. jún. 24. 21:53
8/16 anonim válasza:
Úgy, hogy 3× panírozom, tisztességesen, nem csak megmutatom neki.
9/16 anonim válasza:
Ha minden ennyire rendben volt (dupla panír, óvatos bánásmód, forró olaj), akkor lehet, hogy a sajtban volt a "hiba". Előfordul, ne bánkódj. Legközelebb keress egy kicsit szárazabb trappistát és ugyanígy süsd, akkor nem fog kifolyni.
10/16 anonim válasza:
Sztem lisztezd alaposabban, úgyelj, hogy mindenhova jusson, és ne váljon le, ha a tojásból rakod a zsemlemorzsába. Nekem sosem folyik ki, semmiféle sajt, szép vékony a panírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!