Hiába panírozom kétszer a sajtot nagyon gyorsan kifolyik mikor sütöm, nektek nem? Ti hogy csináljátok, hogy jó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:30
11/16 anonim válasza:
Az első hozzászóló jól leírta,de ne nyomkodd rá,mert páncéllá változik a bunda!Bő forró zsiradék(FORRÓ!),dupla panír,precízítás!
Sok sikert!:)
12/16 anonim válasza:
Nekem se sikerül sosem:( kétszer panírozom,sztem elég alaposan,forró olaj,és forgatom is,még az is a gondom,hogy állandóan felpúposodik.
13/16 anonim válasza:
Azért púposodik mert nem elég forró az olaj!!!Bizony!
14/16 anonim válasza:
Nekem is mindig kifolyik, de az általatok említett okokat szinte mind elkövettem! ;D
15/16 anonim válasza:
Ostobák vagytok mind. :D Nekem nem kellett sok, hogy rájöjjek, a liszttel kell jól bánni, de hiába írom, írják utánam a sok hülyeséget... Micsoda háziasszonyok vagytok ti, semmi kreativitás nincs bennetek? :) Nekem mindig csodaszépek a rántott sajtjaim, és vékony a panír is. :) De jó nekem. :))
16/16 Victory82 válasza:
Szia!Én úgy szoktam,hogy liszt+tojás,liszt+tojás,utána a zsemlemorzsa.Eddig bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!