Tudom most nagyon nagyon hülyének fognak nézni néhányan de sürgősen válasz kéne. Hogyan kell kávét főzni kávéfőzőgéppel?
Én sem tudtam sokáig de elmagyarázták hogy kell.
Először is tudnod kell mennyi kávéra lenne szükséged, de célszerűbb annyit lefőzni vele amekorrára tervezve van. Énn azt csinálnám hoggy a pixist ahová lefolyik a kávé megtölteném vízzel úgy a 3/4-ig tehát a fémrészéig a kávéfőzők 95%-nál biztos így van, utána beleöntöm oda ahová a vizet kell. Azt a részt nem jut eszembe a neve ahová a kávét kell belerakni, gondolom csak tudod, rakd bele a kávét lehetőleg annyit hogy teljesen tele legyen de picit laza legyen és ne púposodjon, mert ha sűrűn keményen van benne nehezen főhet le erősebb is lesz tőle illetve robbanhat is!! A lényeg az hogy lazán töltsd meg. Lehet az első pár adag nem lesz valami jó mert ezt ki kell tapasztalni hogy hogyan működik mert tapasztalatból jön erre rá az ember de utána már rutinból tudni fogod hogy miből mennyi és kész is a kávé. Ja és kapcsold is be a gépet egy gomb nyomás az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!