Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Néhányan miért mondják azt...

Néhányan miért mondják azt hogy ők nem félnek a világon semmitől?

Figyelt kérdés
Ők tényleg nem félnek semmitől vagy csak mondják?
2012. aug. 17. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak egy páran, akik csak nagyzolásból. Mások talán csak nem szembesültek még a saját félelmeikkel, vagy csak nem gondoltak bele olyan helyzetbe, ahol ők is félhetnének. Viszont szerintem kevesen, de biztosan vannak olyanok is, akik tényleg nem éreznek félelmet.
2012. aug. 17. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem olyan ember nincs, aki ne félne adott helyzetekben. Olyan van, aki képes kontrollálni az érzést, de attól még fél :)
2012. aug. 17. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak attól félek, hogy valami iszonyú fájdalmas módon halok meg. Vagy eltöröm valamimet. Vagy hogy ellopják a kedvenc tulajdonaimat. Kb. ennyi. Valószínű mindenki először ilyen dolgokra kezd gondolni, hogy jövő, tervek, stb. és azokra mondják hogy nem félnek, az apróbb dolgok nem jutnak eszükbe azonnal. Az ilyen dolgoktól én sem félek, és én is azt mondom általában, hogy semmitől... De még ezekre amiket írtam sem a feltétlen félelem lenne a legjobb kifejezés, mert azért nem úgy mászkálok az utcán hogy attól rettegek hogy kitöröm a lábam.
2012. aug. 17. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól hangzik kimondani és próbálja magát ezzel igazolni, pedig közben tudja, hogy x dologtól majd be szarik.
2012. aug. 17. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a bátorság, ha nem félünk semmitől, hanem az, ha le tudjuk győzni a félelmünket.
2012. aug. 17. 14:47
 6/6 anonim válasza:
Minden félelmünk a halálfélelemre vezethető vissza. Aki valóban nem fél, az a haláltól sem fél.
2012. okt. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!