Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mér vannak olyanok itt néhánya...

Mér vannak olyanok itt néhányan, akik annyira leflegmulnak pár embert a válaszaikkal?

Figyelt kérdés
Néhányan annyira sértő és lenéző válaszokat adnak.Ha annyira irritálja őket,akkor inkább ne válaszoljanak,minthogy lenéznek..
2011. máj. 16. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtehetik. Ugy vannak vele, hogy nevtelenul kijohet az igazi enjuk. Ez a kulonbseg akozott, ahogy itt viselkednek meg az utcan. Itt nem tartjak/jatsszak meg magukat. Szerintem azok a bunko emberek ilyenek a valo eletben is, csak ennyire nem merik magukat elengedni.
2011. máj. 16. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül egy kőbunkó tajparaszt aki beszól, csak vannak aznap problémái, idejön olvasni, aztán még itt is irritáló emberekbe fut, minek legyen kedves.

Félreértések elkerülése végett: Én olyankor X-et nyomok. 10 esetből 9-szer:D

Egyébként sejtem mi a panasz forrása, kérdező. A helyesírásodra szóltak be?... :)

2011. máj. 16. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mer' a "leflegmulnak" az miaz?
2011. máj. 16. 20:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Nemtudom már ... De mások kérdéseit olvasom,akkor is néhányan annyira béna válaszokat adnak,és ez azé felbosszant, h valaki ide szeretni jönni segiteséget kapni,és akkor páran csak beszólogatni tudnak ...

Lehet h már megszólták a helyesirásom is,meg mit tudom én h miket..

És amúgy köszi a véleményeket :)

2011. máj. 17. 02:37
 5/5 anonim válasza:

:P

Engem is a helyesírásom miatt szóltak le,az-az,helyesbítek,egy valaki szólt meg amiatt,de miután közöltem vele, hogy az én anyanyelvem a Szerb, és soha nem tanultam Szerb,Angol és Német helyesíráson kívül mást,akkor elhallgatott :D

Ja és kihívtam egy Szerb helyesírási versenyre,de nem vállalta :P

Az olyan emberek véleménye nem is igazán érdekel. Sokan csak azért járnak ide,meg más hasonló oldalakra, hogy kritizálják a jónépet. Lululu

26/N

2011. máj. 17. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!