Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más szerint is jobb megszakìta...

Más szerint is jobb megszakìtani a kapcsolatot az olyan rokonokkal, ismerősökkel akik értékesìtésekkel meg biztosìtásokkal foglalkoznak?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én nem akarok semmit sem venni, ha valami van szükségem akkor keresek az interneten és megveszem ami neki tetszik. Van egy rokonom, aki valami termékeket ad el valami cégtől, akárhányszor találkoztak vele mindig az lett a vége, hogy rám akart sózni valamit. Ìgy legutóbb már a karácsonyi üdvözletére se reagáltam. Egy ismerősöm meg állandóan nekem akarja számolni, hogy melyik biztosítás legyen nekem kedvező. Nekem maximálisan megfelel ami van ha váltani szeretnék majd én kikeresem a neten mi az ami nekem a legkevesebb. De őt is leráztam mert minden alkalommal nem kell hogy elmondja a biztositasait

#Jjb
ma 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
35%
NEKED esetleg jó megszakítani a kapcsolatot EZEKKEL az emberekkel, de általánosságban ilyen kijelentést tenni nagyfokú ostobaság.
ma 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
1) Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akire ráakarják sózni a dolgaikat
ma 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!