Férfiak/ fiúk, akik olvasnak ,lenne egy kérdésem (?)
Hello, a környezetemben nem igen vannak fiúk/férfiak ,akik olvasnak, (vagy csak olyan ,aki mangát), de regényt nem látok senki kezében.
Egyedül apámat ismerem ,aki indián történeteket, meg történelmi témát olvasott, amíg a laktanyában lakott katonaként.
Na de a kérdés: A női vagy a férfi főhőst preferáljátok? És milyen műfajú könyveket olvastok? (thriller, krimi, romantikus, történelmi stb.)
Valahogy úgy vettem észre ,hogy inkább a női közönséget célozzák meg A karakterekkel
Én viszonylag sok férfi főhőssel találkozom, mert szinte csak thrillert olvasok, de abban is idealizálva van a legtöbb hím.
Ti ,hogy látjátok a dolgokat?
(Könyv ajanlás is jöhet,ha úgy van)
19/L
Én inkább pszichológiai könyveket olvasok, de olvastam thrillert is (azt nagyon szerettem).
18/f
A thrillerek és krimik célközönsége elsősorban a férfiak. Ahol mégse, ott általában az író is nő. De gyakran még a női írók is minimum mindkét nemhez szólnak, vagy inkább férfiakhoz. Kevés olyan kivétel van, aki elsősorban nőknek ír, pl. Vavyan Fable.
A regények főhőse valamilyen szinten mindig, minden stílusban idealizálva van. Akkor is, ha nőstény. Ezen nem kell meglepődni.
Én több férfit látok könyvet olvasni, mint nőt. A nők legfeljebb valami romantikus könyvet vesznek a kezükbe.
Sok stílust olvasok, mostanában legtöbbet krimit meg thrillert. De kimondottan nőknek szóló romantikus könyveket is, fantasyt, akár mesét is. Régebben sok néprajzot/szociográfiát, meg ami még jött.
A kitalált történetekben teljesen mindegy, hogy milyen nemű a főhős.
50+ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!