Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért húzzák fel néhányan a...

Miért húzzák fel néhányan a zoknit magasra, rövidnadragban?

Figyelt kérdés
ez milyen divat, milyen stilus? nem ertem oket, miert jo. ja es kulonleges ismertetojele, hogy feher a zokni.. neha a hosszu nadragot is felhajtjak, hogy latszodjon.

2012. szept. 23. 16:37
1 2
 1/13 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
ezek divatdefektesek.
2012. szept. 23. 16:57
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

divat lesz.:).. nekem eléggé bejön, de ha így öltöznék fel nagyon megnéznének a suliba, és nem merem bevállalni.:DD

2012. szept. 23. 17:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Én valahogy jobban érzem magam, ha lábszárközépig felhúzom a zoknimat :D

Mondjuk nekem csak szürke zonkiaim vannak és nem hajtom fel a nadrágot, hogy látszódjon.

2012. szept. 23. 18:38
 4/13 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: én fiúra gondoltam.

3. válaszoló: Persze, én is felhúzom, de nadrág alatt, és télen. ezek az egyének nyáron hordják így.

2012. szept. 23. 20:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért köszi, mentek a zöld kezek :9
2012. szept. 23. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Eddig csak ázsiai filmekben,sorozatokban láttam lányokon,de már kezd bejönni ez a divat Magyarországra.Nekem tetszik,lehet néha én is hordani fogom így.:D
2012. szept. 23. 20:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem erre gondolok :D De nem találok képet sajna :(
2012. szept. 24. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.Így már tudom,nyáron ez volt a divat,szerencsére még Magyarországon nem láttam senkin,de lookbookon rengeteg képet tesznek fel erről...szörnyű.Van róla egy cikk és kép is: [link]

[link]

2012. szept. 25. 20:55
 9/13 A kérdező kommentje:
IGEN!! Nagyon köszönöm a képeket! Pontosan erre gondoltam. Sajna én már láttam..de fehér zoknival mindig.
2012. szept. 25. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
szinte térdig húzott fehér zokniban és bermudában egyes nigga tesók nyomulnak in USA
2012. szept. 26. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!