Mi a titka annak hogy ne lepjèk el bogarak a cukrot, lisztet? Vettem elore pàr 10 kg-val, de jo lenne ha nem "romlana"meg.
Legtöbbször már úgy veszed, hogy benne vannak a peték, "csak" kikelnek. Sajnos ha egy valamiben benne van, átmegy minden másba. Kiírtani pedig csak úgy lehet, hogy mindent kidobsz, kifertőtleníted-molyírtózod a szekrényeket.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes nagy készleteket felhalmozni, mert igaz, hogy megy fel az ára ezeknek a dolgoknak, de ha megromlik és ki kell dobni, azon többet bukik az ember.
A "bogár" az meg zsizsik lehet, de annak a petéi is benne lehetnek minden ilyesmiben. Sőt... nekem egyszer állatkajával jött a lakásba, és mire észbe kaptam, már mindenben volt, nemcsak a lisztben, hanem még a húsleveskockában és csokiban is. Undorító volt, a konzerveken kívül mindent ki kellett dobni.
A cukorral semmi problémád nem lesz, azt nem bántja semmi.
A lisztbe a lisztbogár szeret nagyon beletelepedni, ez az:
de nem kell megijedni. Nem szeretek ingyen tanácsokat adni, de most elmondom, hogy egy gerezd fokhagyma egy kg lisztet megvéd ezektől a bogaraktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!