Milyen bogarak lehetnek ezek? Már feltettem otthon kategóriában ezt a kérdést, de nem kaptam segítséget.
A konyhaszekrényemben, és az ajtaján találtam. Abban, ahol a tányérok, fűszerek, liszt cukor, zsemlemorzsa, búzadara van.
Nagyon aprók, fehérek.
Ha nem nézem meg jobban, azt hittem volna, por. kb akkorák, mint egy búzadara szem.
Mindent átnéztem, semmit nem találtam, amiben sok lett volna. Vagyis fogalmam sincs, honnan jöttek. Azt hittem valami már régi, és abből keltek ki. Ahogy mászik, úgy néz ki, mintha hömpölyögne. Most mindent Domestosos vizzel átmostam, ami zacskóba fel volt bontva, azt kiöntöttem. De mivel nem találtam meg, hogy honnan jönnek, így félő, hogy újra megjelennek.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Mindent átmostam, és mindent átnéztem.
Ott nincs bontatlan csomag, csak dobozokba kiöntögetett liszt-rizs-cukor stb, meg üveges, csavaros tetjű fűszertartóban lévő fűszerek, de ezeket is átnézegettem.
Van pár megbontott tasakos fűszerkeverék is, de azokban sem láttam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!