Hogyan lehet jó Steak-t sütni otthon. Mi a titka?
Figyelt kérdés
Nekem mindig kiszárad, vagy véres marad. Mi úgy szeretjük, ka szaftos, de nem véres.2011. okt. 21. 14:20
1/6 anonim válasza:
Először nagyobb hőfokon mindkét oldalára kérget sütsz 1-2 perc alatt, majd visszaveszed a hőt, és így lassabban sütöd rózsaszínre a közepét. Rá kell érezni, kis gyakorlás és megy.
2/6 anonim válasza:
1 minőségi hús
2 pácolás
3 sütés
A marha húst mustárral bekenjük olajban 2 napig pácoljuk
A serpenyöt forróra melegetjük. Akkor jó ha füstöl .
Marha minkét oldalát 2 percig sütjük. /igy félig átsült lesz/
Ha meg sütötted akkor rögtön le kell takarni alufoliával és 4-5 percig pihentetni. Ha nem igy csinálod rágos és ehetetlen lesz. Ha át sütve szereted akkor 3 percet számolj oldalanként.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A pácolt hús alá kell pég plusz olajat rakni a serpenyőbe?
2011. okt. 21. 16:03
4/6 anonim válasza:
Nem a pácolt hús alá nem kell olaj. Elég az ami a hús lecsöpögtetése után marad a húson.
6/6 anonim válasza:
A lényeg: érlelt húsból kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!