Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet jó Steak-t sütni...

Hogyan lehet jó Steak-t sütni otthon. Mi a titka?

Figyelt kérdés
Nekem mindig kiszárad, vagy véres marad. Mi úgy szeretjük, ka szaftos, de nem véres.
2011. okt. 21. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Először nagyobb hőfokon mindkét oldalára kérget sütsz 1-2 perc alatt, majd visszaveszed a hőt, és így lassabban sütöd rózsaszínre a közepét. Rá kell érezni, kis gyakorlás és megy.
2011. okt. 21. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

1 minőségi hús

2 pácolás

3 sütés


A marha húst mustárral bekenjük olajban 2 napig pácoljuk

A serpenyöt forróra melegetjük. Akkor jó ha füstöl .

Marha minkét oldalát 2 percig sütjük. /igy félig átsült lesz/

Ha meg sütötted akkor rögtön le kell takarni alufoliával és 4-5 percig pihentetni. Ha nem igy csinálod rágos és ehetetlen lesz. Ha át sütve szereted akkor 3 percet számolj oldalanként.

2011. okt. 21. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


A pácolt hús alá kell pég plusz olajat rakni a serpenyőbe?

2011. okt. 21. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem a pácolt hús alá nem kell olaj. Elég az ami a hús lecsöpögtetése után marad a húson.
2011. okt. 22. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
az titok :@
2011. okt. 22. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg: érlelt húsból kell csinálni!
2013. márc. 5. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!