Munkába étel, ital?
T mit visztek munkába milyen ételt és italt?
Tudom, hogy a víz a legjobb, de én ki nem állhatom a flakonos mentes vizeket és cipelni sem akarok semmit mindennap ezért gondoltam, hogy veszek 1-2 karton valamit és azt hozok be. Savas vizet szeretem, de mindig nem ihatok azt fogak stb... cappy 100%os gyümileveket imádom, de sokan írják, hogy nem is 100%-os meg hogy semmit sem ér. Nem tudom... :(
Étel: Otthonról nem tudok vinni, mert semmi sincs otthon amit eltehetnék magamnak. Kimondottan még nem gondolkoztam rajta mit kéne, péksütemény drága és csak "megnőnék" tőle salátán gondolkodtam, de mindennap azt sem tudnám enni. Tippek?:)
Én egy fél literes vizet viszek magammal, amikor elfogy, ott újratöltöm. Nem gáz, a többiek is van, hogy honnan töltik fel a palackot, meg a teának is onnan vesszük a vizet.
Kajának meg "szendvicset" csinálok. Mikor mi van benne, van, hogy csak párizsi vagy csak sajt. Főtt kaját a munka után, itthon eszek. Elvileg lesz hűtőnk, akkor majd lehet viszek magammal - mindig több napra főzök, szóval lenne miből.
Köszi! Ez gy tényleg jó lenne nekem is, csak lehet túl reagáltam :)
Szendvicsnek valót sajnos munka után nem tudok venni csak aznap reggel de bent meg is csinálom majd magamnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!