Mi oltja a szomjat?
Figyelt kérdés
Hagymát ettem és ezt a kíméletlen szomjat mi oltja?
A csokit tudom de sajnos súlyos Kazein allergiás vagyok (tejfehérje=tej) szóval egyéb ötlet?
2012. szept. 3. 03:32
1/7 anonim válasza:
Víz.
Nem tudom, hogy lehet hagymától szomjasnak lenni.
2/7 anonim válasza:
Nekem a jó hideg buborékos víz. Az a hagymára különösen jó.
3/7 anonim válasza:
" Mi oltja a szomjat? "
a víz ,szöszi
4/7 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy lehet hagymától szomjasnak lenni."
Talán jól meg volt sózva az a hagyma? Ha simán a hagymától, az nekem is furcsa.
5/7 Antimod válasza:
A hagyma nyomot hagy a szájban, amit szomjúságnak is lehet érezni. Vizet igyál rá, a szénsavas talán a legjobb ebben az esetben!
6/7 anonim válasza:
Nekem a citromos víz szokott bejönni. Egy nagy pohár hideg víz és jól meglöttyintem a citromlevet, hogy összehúzza a szemöldökömet is. Ebből 3 deci és vagy fél napig nem érzem, hogy innom kéne. :D
7/7 Robinson76 válasza:
Mostanra talán már elmúlt a szomjad,de legközelebb próbáld ki: Limonádé,Fanta citrom,Kinley tonic valamelyikét vagy ezek kombinációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!