Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » GYORSAAAN! Mért sül meg a hús...

GYORSAAAN! Mért sül meg a hús az olajban hamarabb, mint ahogy ugyan ez a hús megpárolódna vízben?

Figyelt kérdés

VETÉLKEDŐRE KELL ÉS MÁR ALIG VAN IDŐ..://

LÉGYSZI ÉRTELMES VÁLASZOKAT! :)))



2012. okt. 2. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hirtelen hő hatására. Ez gyors folyamat

A párolás pedig lassú folyamat :

2012. okt. 2. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm..:)
2012. okt. 2. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Piszok egyszerű, a víz 100 fokon forr, az olaj fajtájától függően 160-300 fok között, magyarul az olaj sokkal forróbb.
2012. okt. 2. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert forróbb az olaj a víznél!:)
2012. nov. 29. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
huh ez nekem is pont kellett, benne volt a kémiaháziban:D
2014. márc. 12. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
:D
2014. márc. 12. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!