GYORSAAAN! Mért sül meg a hús az olajban hamarabb, mint ahogy ugyan ez a hús megpárolódna vízben?
Figyelt kérdés
VETÉLKEDŐRE KELL ÉS MÁR ALIG VAN IDŐ..://
LÉGYSZI ÉRTELMES VÁLASZOKAT! :)))
2012. okt. 2. 20:16
1/6 anonim válasza:
Hirtelen hő hatására. Ez gyors folyamat
A párolás pedig lassú folyamat :
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm..:)
2012. okt. 2. 20:25
3/6 anonim válasza:
Piszok egyszerű, a víz 100 fokon forr, az olaj fajtájától függően 160-300 fok között, magyarul az olaj sokkal forróbb.
4/6 anonim válasza:
Mert forróbb az olaj a víznél!:)
5/6 anonim válasza:
huh ez nekem is pont kellett, benne volt a kémiaháziban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!