Kismamik ti mit szoktatok főzni mióta terhesek vagytok? Egészségesebben táplálkoztok vagy ugyan úgy ahogy eddig?
Nagyjából ugyan úgy főzök, mint eddig, de azért figyelek, hogy sok zöldség-gyümölcs legyen az étrendben.
Ebben a kánikulában sokkal jobban esik egy hideg gyümölcsleves mint bármi más.
Most épp zöldborsó főkeléket eszem sült virslivel. Tegnap tárkonyos csirkeragu-leves volt, és rántott cukkini.
Én nem fôzök, amióta terhes vagyok, csak hétvégente elvétve, akkor is vegakaját.
Egész napos hányinger gyötör, amióta csak sejtettem, hogy babát várok. Nyers húsra rá sem tudok nézni, nemhogy ételt fôzzek belôle.
Vállalom, én nem bírom.
Rendelem ebédre a kaját + iszonyú sok zöldséget, gyümölcsöt eszem és tejterméket.
Egészségesebben próbálok táplálkozni, minden ebédre zöldséges ételt rendelek és mindig levest is.
Amit egész nap ennék, az a gyümölcs és a leves, de muszáj mást is juttatnom a picinek a terhesvitaminon felül is.
Előtte is egészségesen próbáltam, most jobban figyelek arra, hogy javarészt pároltan egyem a zöldséget és a husit, többnyire csirkemellet, szendvicsekhez zöldséget és naponta többször gyümölcsöt és joghurtot, sok tejterméket, kizárólag vajat, cukor helyett mézet, mentes vizet, cukrozott üdítőket és édességet nagyon ritkán, most néha fagyit, előtte 1-1 túró rudit.
Hét közben leugrok menüzni, van egy nagyon jó kis étterem, nagyon jó kaja van.
Hétvégén anyum főz nekünk több félét, 2-3 napra is van kajánk, én nem főzök, mert nem bírok ebben a melegben állni a forró tűzhely mellett.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!