Fel lehet valahogy készülni a terheségre? Ugy értem gyerekválallás elött egy picit lefogyni, egészségesebben étkezni, elmenni megcsináltatni a fogaim, sportolni. Érdemes ilyen dolgokat csinálni?
Állítólag pont fogyókúrázni nem szabad előtte, inkább változatosan kell enni, Elevit vitamint ajánlják, hogy előre lehet szedni. A fogászat jó ötlet és sportolni mindig kellene ettől függetlenül is.
A nagyon sovány nőknek amúgy hízókúrát szoktak ajánlani.
Ezeket érdemes csinálni:
- fogorvosi kontrill, fogkő-leszedetés
- nőgyógyásznál rákszűrés
- egészséges táplálkozás (ez nem fogyókúrát jelent semmiképp, bár ha van túlsúlyod, akkor ettől is fogyhatsz)
Új sportba nem kezdenék bele, inkább ilyesmit csinálnék: sok séta, úszás, biciklizés, otthoni torna.
fontos a rákszűrés, mert ha terhes leszel, 9 hónap+6 hétig tuti nem tudnak csinálni.
érdemes a fogakat is rendbe hozatni, terhesség alatt sokaknak romlik.
magzatvédő vitamin, de legalább folsav szedése is ajánlott.
vitaminraktárakat feltölteni.
sport és egészséges étkezés egyébként is ajánlott, én mondjuk sose voltam egy rubintréka... kinek mi jön be.
szerintem ezek a legfontosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!