Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elősször munkábaállás vagy...

Elősször munkábaállás vagy gyerekválallás?

Figyelt kérdés
meg van a kellő anyagi és családi hátterünk ahhoz hogy gyerekválallásra adjuk a fejünk, de otthon még nem volt munkaviszonyunk,ti belevágnátok igy is?
2011. szept. 27. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Én semmiképpen, hacsak nem jön már a baba, és így alakult. Ha ott állsz 1-2 kisgyerekkel, még sose volt munkaviszonyod, ergo szakmai tapasztalatod sincs, akkor nemigen kapkodnak majd utánad a munkáltatók. És max. méltányossági gyest kaphatsz, ami 25 ezer körül van havonta, ebből ma jó családi háttér mellett is nehéz megélni. Tehát szerintem menj el dolgozni, várj legalább fél évet, kicsit szedjétek össze magatokat anyagilag és jöhet a gyerek.

Egy 1 éves baba anyukája

2011. szept. 27. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Munkaviszony eloszor, kulonben hogy mennel gyesre? Es abbol is kell legalabb lennie par honapnak vagy egy evnek. Nezz utana.

Tudom, most nehez allast szerezni, de valamit legalabb, hogy gyest kapj, kulonben meg nehezebb otthon maradni a gyerekkel.

2011. szept. 27. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:
azt írtam nem volt még munkaviszonyom otthon, külföldön dolgozom 2 éve.
2011. szept. 27. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
de otthon akarok családot nem itt, és mivel eddig csak külföldön volt munkaviszonyom , itthon ugy kezdek mintha nem dolgoztam vna.csak az alap gyes stb.
2011. szept. 27. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

pontosan, mi is azert irtuk ezt mert otthon nem volt munkaviszonyod, es nem is szamitasz ugy mintha lett volna

eppen ezert kene valamennyit dolgoznod otthon, hogy legyen munkaviszonyod otthon is

nezd meg min mennyi kell

2011. szept. 27. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
majdnem 2 év szünet nélküli munkaviszony kell a normális gyeshez.ha jól néztem a fórumokat.jessus.nem kevés
2011. szept. 27. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:
ha esetleg vkit érint, utánanéztem jobban, 2 év biztosítási idő kell, szóval hogy valahol iztosítva legyünk, ha külföld akkor is jó, jár a gyed, de minimálbér után,nem külföldi keresettől függ.
2011. okt. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!