Ételek, italok - Gyakori kérdések
Milyen kompót/saláta és milyen leves illik aszalt szilvával töltött rántott pulykamellhez és hercegnő burgonyához? Ezt tervezem sütni Szentestére a kis családomnak...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Mézeskalácsból akarok, csinálni egy házikót. Mivel tehetném erősebbé a mézeskalács anyagát?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Mézes mustáros csirkét lehet sertés combol csinálni ha csak az van itthon? Persze csont nélküliből? és ha csirkéből csinálom akkor csak csont nélkülibőllehet? Vagy...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Miért nem elég savanyú a hordóban eltett savanyított káposztám? November elseje előtt raktuk el.
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Vettem egy csomag sütnivaló kolbászt és egy csomag rizseshurkát. Szeretném ebédre megsütni a sütőben. Hogy csináljam? Kezdő vagyok! :-)
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Ha a zserbó megsült, ki lehet borítani a tepsiből, majd vissza egy deszkára, s úgy bevonni, vagy ld lejjebb?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!