Részeg vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
sajnos berugtam, mert megittam 22 üveg sört.2013. jan. 12. 20:13
1/18 anonim válasza:
Én meg 110 kiló szálka izom vagyok. (ha komolyan gondoltad, akkor írj, és meghallgatunk)
2/18 anonim válasza:
22 üveg?? :D Nem az alkoholtartalma miatt, mert az még belefér. De 11 liter?? Ember,, szédíts mást.
4/18 anonim válasza:
Áj be a zuhany alá és nyisd meg csak a hideg vizet és egyből kijózanodsz .
De 22 üveg sör az azért már nem kis túlzás ! Ezért szerintem 2 üveg akart lenni .
5/18 anonim válasza:
Ismerek olyat aki ezt berúgás nélkül megcsinálja reggeltől estig bizony lehetséges.
Kérdezőnek: sokat nem tudsz tenni igyál sok vizet ez majd valamit enyhít a holnapi másnaposságon mert valószínűleg lesz.
6/18 anonim válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem! XD XD XD
7/18 anonim válasza:
Sok víz, 1-2 1000 mg Cvitamin és aludj egy nagyot.
8/18 06PETI6 válasza:
respect ha tényleg megittál annyi sört, nálunk a kocsmában 28 sör a rekord egy nap alatt egy személytől!!!:D és a csávó nincs több 70 kilonál... :D
9/18 anonim válasza:
nem lehetetlen mert a kb 4% ócsó sörből a 3 kőművesünk megivott !!57!! dobozt a nyáron 1 nap alatt :D
10/18 anonim válasza:
http://www.youtube.com/user/bartoshivatalos
Megtetted az első fontos lépést a bartosizmus felé! Jó úton haladsz, de kövesd nyomon a Möster tanításait, nézd csidejóit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!