Részeges élmények?
Milyen volt mikor először részeg voltál? Valamit csináltál?
Bármit írhatok,érdekel:)
Köszi!
Igazán részeg sosem voltam, de még "kicsit" se nagyon.
Legnagyobb "piálásom" következménye is annyi volt, hogy kissé könnyedebben nevettem el magam közterületen, illetve nem igazán tudtam elolvasni ami a papíron állt. + könnyedebb mozgás. + nem tudtam mindenen gondolkodni, mint amúgy.
Az én első részegedésem nagyon K.O volt.De emlékszek rá felületesen,de vannak amiket mások mondtak el.Szóval:
Haver születésnapjára mentünk hárman,fejenként vittünk egy egy whiskeyt.A haverommal együtt négyen voltunk.Ő pálinkával kínált minket( a pálinka az egyetlen dolog amit nem bírok),persze nem akartam különcködni benyomtam vagy 4 felest.Már kicsit túl jó voltam,hirtelen csapott belém ez a mámor,fogalmam se volt milyen érzés,de minden olyan viccesnek tűnt,befigyelt a kettős látás,hullámzott a légkör.Szóval jól éreztem magam,a haverom szülinapi bulija nem náluk volt hanem egy kibérelt helyen.A mai napig nem tudom hol volt,kis tanya világra emlékszek.Szóval sokan voltunk,nem cigizek de ott elszívtam vagy 20 szálat.Ittunk a whiskeyből is ez után komoly fájdalmaim voltak,kiokádtam mindent a tömeg előtt.Csak röhögtek rajtam,17 éves voltam ekkor.A helyzet,hogy akkor nagyon szerelmes voltam egy lányba,ő is ott volt.Egy sráccal beszélgetett én meg odamentem,hogy gyere dugjunk.Erre berágott akkor,persze nagyon jól tudta mint kiderült,hogy csak a pia miatt mondtam.Aztán elváltak útjaink,az egyik haverom még rosszabb állapotban volt szegényke még éjfél előtt el kellett vinni,annyira rosszul volt.Voltak akik hazakísérték.Én tovább ittam ami csak volt,a pálinkát is egyre jobban bírtam.Csak kevertem. Újra okádtam,majd kidőltem,egy széken.Hajnali 5 fele mondta a szülinapos haverom,hogy mehetünk,meg,hogy mekkora buli volt.Amiből én nem sokat láttam.Enyhén másnaposan mentem haza,amiből lett egy harmadnap is.Szó szerint halálomon voltam.Azóta mérsékeltem iszok.Azóta eltelt 3 év.
Én is jobban bírom a piát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!