Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhettem ennek a srácnak? (Első randi utáni élmények)
Beültünk egy helyre, egész végig szinte keresztbetett karokkal ült.
Ő elég sokat beszélt, én szinte csak ezekre reagáltam 1-1 kérdéssel, magamról alig tudtam pér szót mondani.
Semmi bókot, dicsértet nem kaptam, komolyan mondom, jobban lejött az hogy a pincérnek bejövök, mint neki..
Viszont a randi végén meg akart csókolni..
Hát nem tudom, mit érezhet velem kapcsolatban, életemben most láttam másodjára, ez volt az első randink a sráccal.
Fiúk, ti szoktatok bókolni a kiszemelt lánynak?
A keresztbefont kar jelenthet valamit?
Barátnőm szerint az elutasítás távolságtartás jele lehet..
Előre is köszi, ha valaki ír:)
19/L
úgy viselkedett, mint egy alfahím, akiért odavannak a csajok
és nem kell semmit sem tennie érte
biztos nagy az egója
hát van egója, ebben igazad van..
lehet azért is beszélt egész végig szinte ő..
csak fura volt ez nekem, nem vagyok csunya lány, 1-2x randiztam már, sosem volt még velem ilyen, hogy ennyire azt érezzem hogy külsőre közömbös legyek valakinek:S
2. oké, köszi neked is
hát ha lesz 2. randi, oké:)
:(
azt mondjátok nem tisztel?
ez egyébként nekem is eszembe jutott..egyszer fel nem hívott még, a randira is alig akart odaérni
de ezt a nembeszélős részt leszámítva mit gondoltok?
ti bókoltok randin a lánynak ha tetszik?
mert amúgy megfogta a kezem, meg haza is hozott, szóval azért annyira csak nem rossz a helyzet, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!