A vörösboros pohár miért öblösebb? Milyen célt szolgál?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 08:00
1/1 anonim válasza:
"A levegoztetés, a bornak oxigénnel való táplálása, kétségtelenül elonyös hatást fejt ki az aromákra, illatokra. A karaffa-ban a bor kinyílik, és a legszebb énjét tudja mutatni, sot akár pár percenként változhat az illata, mindig más és más képet alakítva ki magáról."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!