15+4 hetes kismama vagyok. Nagyon nagy baj ha amikor megkívánom megiszok egy pohár vörösboros kolát? De pici a bor benne, nincs 1dl. árthatok vele?
Nem baj,de csak pici!Segít a vérképzésben. :-)
Jó babavárást!
Én majdnem minden nap megiszok 1-2dl vörösbort medinát Egerből hozattuk...imádom és a doki is ajánlotta mert vérszegény vagyok!
27hetes Kismama!
Azt mondják hogy korábban még megengedett volt az alkohol a terhesség alatt, de manapság már egyáltalán nem javasolják.
Mindazonáltal teljesen megértelek, mert én sose voltam egy ivós fajta, de mikor a fiamat vártam nagyon nagyon kívántam az alkoholos italokat ( aza durva hogy főleg a silver tequilát:)) de a bort is.
De nem engedtem a kisértésnek, nem ittam semmit, hiszen akárhogy is nézzük, semennyi alkoholra sincs szüksége egy fejlődő magzatnak, és ami az én véremben volt bármilyen anyag abból ő is részesült.
Szia! Én csak annyit mondanék, hogy inkább a cola a baj, mert az egy méreg, inkább bort igyál. persze abból is egy-két decit max. De a cola az tényleg sokkal rosszabb, gondolom hallottál már arról, hogy a rozsdát is lemarja. Akkor gondoljatok bele, hogy mit tesz a gyomrotokkal?!
(az előző hozzászóló meg tényleg magába szállhatna egy kicsit...)
Szia!
Nekem az orvos kifejezetten javasolta a rendszeres vörösbor fogyasztást, persze ez max 1-2 dl-t jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!