Tényleg megárt egy csepp alkohol is? Ha egy röviditalos pohár kb.1-1,5 centire volt feltöltve likőrrel, és azt megitta egy kismama, attól még nem lehet baja a babának, ugye?
Nekem a 31. héttől kötelező volt innom! :( Beindult a szülésem és mikor (infúzióval vissza tudták tartani..)1 hét után hzaengedtek,azt mondták,már inkább egy jégert igyak meg, vagy konyakot, mert az jobban hat mint a magnézium!
Hát mondanom sem kell, majd kihánytam a belem mire leküzdtem a torkomon 30akárhány hetesen!Nagyon rossz volt,de tényleg ellazított!És a doki javasolta!
nekem az utolső hetekben alvás problémám volt és a dokim fél pohár vörösbort javasolt hogy tudjak aludni. De én utálom a bort (meg az összes alkoholt) így én nem ittam, de ha meg tudtam volna inni, biztos kipróbálom.
Sőt vérnyomás gondokra is szokták az orvosok javasolni a bort. ÉS a likőr sem rosszabb, úgyhogy semmi baj nincs azzal hogy ittál.
köszi mindenkinek! :)
amúgy a sógornőm ivott, nem én, de jól sejtettem, hogy ennyitől nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!