A szotyitól be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
Magamba öntöttem egy zacskó szotyit, erre most tisztára szédülök és kicsit félre is beszélek. Tudom, hogy ezt rendesen le tudtam írni, de ha ülök, akkor jobban vagyok. De érzelmileg is mindent eltúlzok, mint amikor berúgok.2013. jan. 12. 18:41
2/7 anonim válasza:
Nem !!! CSAK A TÖKMAGTÓL LEHET BERUGNI !!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Ebben miért vagy olyan biztos? Próbáltad már?
2013. jan. 12. 18:43
4/7 anonim válasza:
Igen. Egy nap képes vagyok 4 zacskónyi sózott szotyit enni. Még sose rúgtam be tőle. :)
5/7 anonim válasza:
Szotyitól berúgni ?
Ilyenről se halottam még és nem is tapasztaltam , pedig gyakran megeszek egyszerre 2-3 zacskónyit ( hámozottat ).
De amikor leszoktam a cigiről akkor 2 naponta tele volt a szobámba a 20l-res kuka szotyihéjjal és akkor se rúgtam be .
7/7 anonim válasza:
Véletlenül nem tetted be ázni egy cukros oldatba a napraforgómagot pár napra, majd pároltad le az egészet és azt fogyasztottad? :)
Viccet félretéve lehet, hogy a sok olaj megterhelte az emésztésedet és talán az is kihat rád. A bélrendszer elég intelligens és nagyon sok dologra kihat. Nézz utána, talán van valami hasonló jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!