A tequilától be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
nem szokta sokat inni, de szeretném kipróbálni a teguilát.Megárthat?2011. jan. 12. 17:42
1/19 anonim válasza:
Tudod az olyan italoktól ami alkoholt tartalmaz be lehet rúgni. Azt hittem ez 2011-ben már nem újdonság...
2/19 anonim válasza:
hát ha nagyon sokat iszol,minden megárt...:D
10 mázsa cherry queen is megárthat:)
3/19 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem :D hanem mivel nem szoktam sokat inni (egy este max egy jagermeister, vodka-guarana) szóval ha megiszok egy tequilát az megárthat?
2011. jan. 12. 17:48
4/19 anonim válasza:
Ha tényleg csak egyet iszol, semmi gáz. Egészségedre!
5/19 anonim válasza:
Mocskos mód belehet rúgni tőle.....
6/19 tommer2 válasza:
Ha éhgyomorra iszod, KO, persze pár óra múlva már nem érezni.
7/19 anonim válasza:
Én életemben soha nem ittam, mert nem igazán szeretem az alkoholos italokat, de most szalagavató afterpartyn a barátaimmal tequilával koccintottunk, és 4 pohár után én már szédültem, és mindenen nevettem, szóval igen, be lehet tőle rúgni :)
8/19 anonim válasza:
ohhhó de még mennyire!
most ha megiszol mittomén 2 felest belőle, akkormég semmi nem lesz, de ha pl egy üveggel berántasz egyedül (mint tettem én egyszer...:D) akkor másnap nemnagyonfogsz emlékezni semmire....XD
9/19 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a tequila is 35 38% alkoholtartalommal bír... Az igazi magyar házi törköly kenterbeveri... Mindentől be lehet rúgni ez igaz. Kérdés minek?!
10/19 anonim válasza:
Be lehet tőle igen. Hogy te mennyitől fogsz az tőled függ, én speciál 2-3 db 4cl-es után már kezdem jól érezni magam, s nekem ennyi bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!